رفرنس اصلی تغذیه بالینی کراوس ( زبان اصلی )


کتاب تغذیه کراوس به عنوان یکی از منابع علمی معتبر برای مباحث تغذیه و رژیم درمانی در رشته های علوم تغذیه، علوم بهداشتی در تغذیه و همچنین رشته های دیگر علوم پزشکی از جمله پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی و بهداشت و … می باشد.تاکنون 15 ویراست از این کتاب منتشر شده است که آخرین ویراست آن در سال 2021 میلادی به چاپ رسیده است و شامل 45 فصل می باشد. این مجموعه بر اساس سرفصل های ارائه شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد …

علوم پزشکی

پیراپزشکیتعذیهعلوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *