معرفی روش مایکروویو و کاربرد آن در سنتز نانومواد


امواج مایکروویو ( Microwaves ) شکلی از تابش الکترومغناطیس با طول موجی در محدوده یک متر تا یک میلی‌متر و فرکانس بین 300 مگاهرتز (برای طول موج 1 متر) تا 300 گیگاهرتز (برای طول موج 1 میلی‌متر) است. اولین بار در سال 1946، برهم‌کنش مؤثر امواج مایکروویو با مواد مختلف، با ذوب‌شدن شکلات با استفاده از این امواج شناخته شد و به گرمایش با مایکروویو ( Microwave heating ) معروف شد. فرمت فایلppt  تعداد صفحه19 …

علوم پایه

امواجسنتزمایکرویونانومواد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *