بانک اطلاعاتی کتابهای صنایع غذایی (تکنولوژی محصولات کشاورزی)


یکی از مراحل پژوهش، جمع آوری منابع مربوط به موضع تحقیق هست.معمولا این مرحله وقت زیادی از محققین میگیره، ما با جمع آوری اطلاعات کتابهای صنایع غذایی سعی کردیم کمک هرچند کوچکی به پژوهشگران عزیز بنماییم . با خرید محصول ما در وقت خودتون صرفه جویی کنید از ویژگی های این محصول طبقه بندی کتابها بر اساس موضوع اونهاست. این موضوعات شامل: میوه و سبزی و صیفی جات، مغزهای آجیلی، ادویه، خرما و …. تاریخ چاپ کتابها ازابتدا تا 1403 هست. کتاب ها هم ترجمه هست وهم تالیف. همه کتابها بزبان فارسی است. فرمت اکسل این محصول مخصوص کسانی هست که ارزش وقت را میدونند   …

فنی و مهندسی

ادویهخرماخشک کردنصنایع غذاییعرقیاتکتابمغزهای آجیلیمیوه و سبزی و صیفی جات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *